Lantis

Blir en lugn kväll hemma på landet hos mamma o pappa.. Kanske inte är det jag brukar göra på en lördag, men ska bli så jävla skönt.. Har börjat kolla lite på Family guy maraton på sexan.. Så roligt:)

Nästa vecka ska jag nog köpa mig en systemkamera, en Canon D500.. Då ska jag försöka fånga alla på bild.. Till o med dig! ;)


Välkommen åter


Jag tar en blogg paus några dagar! Välkommen åter på måndag:)


Valentines day

Har haft en tuff dag på jobbet.. ont, så ont i min kropp.. Ikväll har vi haft mys hos Ylva, med kräftkäk and a love movie... Många fina män med i den rullen.. och några unga pojkar, men lika fina dom.. :) Manboy kan man nog kalla dom.. som Eric Saade... mums... god natt alla!


Tatueringen är klar!



Lugn! skoja bara.. Det är ju bara en gnuggis! Måste ju känna efter vart jag vill ha den.. :)


Fyra årstider

I vintras när det var som allra kallast sa nog dom flesta att dom längtade till sommaren minst en gång.. Nu när sommaren är här har jag hört att många i min umgängeskrets längtar till julen... Jag är nog den som är värst.. Vi blir aldrig nöjda över det vi har o vill alltid ha det vi inte har.
Det finns nackdelar med alla årstider.. På våren händer det inte mycket, lite påsk, lite ägg, nån hare.. helt okej, men ganska trist.. Sommaren kommer, solen steker, man solar.. Men seriöst, att ligga o steka är väl inte så jävla roligt 10 dagar i sträck? Hösten kommer, regnet kommer.. Jag älskar regnet, men mitt hår blir ju så jävla frizzigt.. Hur sexigt är det? Till sist.. Vinter.. Mysigt, vackert vinterland.. ojojoj.. Och julen, jag klädde min gran redan i november förra året.. Men ännu en gång, kallt blir det o den vackra vita snön blir tillslut gul.. Och kom ihåg, ät ALDRIG gul snö... ;)

Det jag vill komma till är..  Gräset är aldrig grönare på andra sidan.. Det finns nackdelar med ALLT.. Jag kom på 14 nackdelar i kväll och endast en fördel.. Och jag lovar, det hade inget med årstider att göra.




Say- John Mayer


Orkar inte blogga nå intressant idag.. Har feber och ont i hela kroppen.. Men jag kan säga detta! Min framtida tatuering är igång att skapas! Martin ska skissa lite.. Han är grym! thank you! :)




Det kanske bara är jag... Men regn o mörka moln kan få mig att känna mig lugn.. Ingen stress och alla måsten försvinner.. Men som sagt, det kanske bara är jag...


Rätt är fel och fel är rätt?


Man måste börja lyssna på vad det är man egentligen känner, istället för att luras av alla dessa spel och rädslor.. Fan, jag har feber! Natti



Svalan, mitt fordon denna sommaren.. Vilken pärla:)


Dagens höstoutfit!

Hösten är här! Verkar det som iallafall... Men jag gillar hösten.. Kunna klä på sig en mysig stickad tröja, en massa tända ljus, filmkvällar...


Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Här är jag!
Ibland måste man bara säga till säg själv "Sluta va en sån j*vla bitterfi**a*! Jag har länge varit den tjejen som många säger att "Hon är ju så trevlig o är alltid så glad".. Vart har den söta lilla flickan varit? Men nu är hon tillbaka! :) Men det kanske är dags att göra nå drastiskt.. Klippa page? Köpa lägenhet? Börja spela gitarr kanske? Har ju planer på att bli en singer/songwriter.. Vore en bra början att köpa en gitarr då.. :)
Att ha drömmar är ju nåt som håller en vid liv.. Utan drömmar finns det ju ingen mening.. Kanske dags att förverkliga en?

Har köpt mig en trisslott.. Om jag vinner.. om alltså.. en stor summa alltså.. så bjuder jag alla mina vänner på en resa.. Jag lovar... ;) 



 


Filmtips!

Helgen har varit fylld med filmtittande.. Så här tyckte jag! ;)



Mysig film med mycket värme.. Handlar om en liten stålmus som inte känner rädsla.. Kanske en film alla kan lära sig av?:) ++++



En riktig känslofilm.. Jag garanterar tårar o att det känns jobbigt i hjärtat.. Handlar om en tjej som är sjuk i cancer och hela familjen kämpar för hennes liv... tills... se den! ++++



Den berör på ett konstigt sätt.. Handlar om en man som flyger över hela USA för att sparka/säga upp folk.. Han är mannen som inte vill ha en relation, inget bagage i ryggsäcken.. Men så möter han.. några människor.. Värd att se! +++


Myspys


Haft en tokskön dag.. 4 filmer, god mat.. Städat och pysslat.. Tände precis upp hela mitt hem med levande ljus, myspys! 



Bring it on, bitch!

Nu är semestern över... Imorn står jag där igen, bakom kassan.. Ses vi då? Tre veckor har gått snabbt.. Många känslor, många händelser o val.. Men alla val som har jag gjort har varit dom rätta.. Nu känns allt bra igen, ensam o stark.. Så.. Bring it on bitch!! ;)

 


Min dag idag...

Glöm inte att säga grattis till alla som heter Kristina.. Det är nämligen deras namnsdag idag..


Stolt som fan över mig själv

Var på kalas igår! Vi firade Malin, en bekant till mig som är kusin till Marre.. Mycket trevlig kväll med en massa lekar o mat.. :) Jag hade köpt en liten "Merci" chokladask som tack för att jag fick komma.. Var så himla sugen på att brista ut i sång o sjunga reklamlåten, men blyg som jag är vågade jag inte... Fan, hade varit legendariskt!

Det finns en kille i denna lilla stad som heter Alex som jag alltid har tyckt är så himla lik Eric Gadd.. Jag säger det varje gång vi ses.. Inte så uppskattat tyvärr, men jag håller fast vid min åsikt..







Get outta my way - Kylie Minogue

Varit o lunchat med Karro o Marre. Trevligt som vanligt... Har haft livligt snack om en vaktmästare o lammkött.. ;) Följde sedan med dom ner på stan, Marre som är massör, skulle ge Karro en omgång...

Viktigt!! Jag är ute efter en Eric Saade affisch.. Om det är någon som vet vart man kan köpa en sådan, säg då till.. Livsviktigt... :)



Alltid lika trevlig o söt den där Marre



Karro i sin fina nya page, läcker som fan!



Jag, i ett stort behov av en hårtvätt..



Maria verkligen njuter av sitt yrke som massör..



Den här bilden talar för sig själv


Annons!

Jag är grym... Speciellt på att sjunga.. Så nu undrar jag om det är nån som vet nåt band som söker en sångerska? Säg till isånafall! :)


Tack till alla mina underbara vänner som har kommit o lyssnat på mig när jag har sjungit på Grappa.. Har betytt mycket för mig...




Sometimes- Donkeyboy


Har haft en jättemysig kväll ute med Zabina.. En massa tjejsnack o kloka ord...







Yes!!!!


Har fått en helt ny
iphone! :) Nu ska jag dra iväg o fira.. ses!






Stop this train


Har inget att lägga upp... Saknar min Iphone.. Får den kanske nästa vecka och tills dess blir det gamla bilder.. Lite från Thailand.. :)









Wild Child- Iggy Pop

Har haft en händelserik dag.. Började med att jag drömde den hemskaste drömmen någonsin.. Att en väldigt nära vän hade tagit självmord o jag låg på jobblagret o grät i fosterställning.. Vaknade upp i samma position och tårarna bara rann.. Usch! :(
Vid elva åkte vi ut till Lindas föräldrars lantställe o hade myslunch... Tokmysigt att umgås med nära vänner.. På kvällen blev det lite vin med Martin (mitt "inge alkohol denna sommar" har inte funkat så bra.. ),  sen kom även Lotta, Lovisa, Ylva, Zabina o Peter.. Känns bra att ha lite stöd när man ska göra nåt som skrämmer än, sjunga alltså.. Tack så mycket för att ni kom! :)
 Allt som hände mellan lunch o kväll kan vi radera.. Känns som att allt skit har kommit fram idag..  Fått veta saker som har sårat mig så otroligt..


God natt



Mitt Harry Potter ärr syns.. :)


Denna smutsiga lekplats


Kommer hålla så hårt i mitt hjärta framöver... Vågar aldrig släppa det igen..





Something good can work- Two door cinema club

dsc00734 (MMS)

Tog en promenad runt ån ikväll.. Du vet känslan när man nästan kryper ur sitt skinn.. Så kände jag, kunde inte va kvar hemma, kände mig så instängd, men nu känns allt bättre.. Jag är ju en riktig sucker för solnedgångar, var helt magiskt ute:) Letade upp Fantas reklamlåt.. Glad o somrig, lyssna vet ja! :)


Fields of gold- Eva Cassidy

Glöm inte bort att komma o kolla när jag sjunger på Grappa imorn.. Sjunger ju inte så många låtar så kom i tid.. :)



When I'm alone- Lissie


Snart drar jag till frissan.. Lite toppar o kanske lite mer lugg.. Vi får se! :)





Crosses

Sitter o lyssnar på Crosses med José González på spotify.. En liveversion.. Musik kan få en att känna känslor man knappt visste att man hade... Jag är otroligt svag för vackert gitarrspel o jag tycker han är så jävla bra.. Lyssna du också o vrid på lite extra på högtalaren.. o bara njut...

José González
Crosses - ITunes live: London session
Love will tear us apart- Remain





En vinterpromenad.. Vi ska nog inte klaga på att det bara är 25 grader ute nu, va? Jag lovar, snart är det jävligt kallt igen;)


Who Says- John Mayer

I september är det åter igen min födelsedag.. Har ingen inplanerat ännu.. Men nåt ska väl hittas på! :) Förra året hade jag maskerad.. Temat= Man.. Vissa lyckades inte alls, som jag som inte hade fixat nån utstyrsel fören precis innan jag skulle gå.. Och andra.. Som t.ex Maria.. Lyckas så otroligt.. 
Se o njut!


  

Jag



Linda o Karro som två tuffa hårdrockskillar



Min goa mamma som dök upp som en överraskning



Jenny, Jessica o Linda



Här är den otroligt vackra Maria.. Men vänta bara.. Jag kommer att visa skrämmande bilder här nedanför.. Varning för er känsliga tittare.. 



 

;)


Cuckoo-Lissie

Min morgonångest har lagt sig.. Jobbigt va?:) Har haft en tokskön dag, började med lunch på sylvia med Marre, Linda, Carro, Rebecka o Peter.. Jättetrevligt, dom kan få en o skratta även om man mår som ett ..... :)
Kom precis tillbaka från parken.. Tog med mig en filt o bok o la mig alldeles själv.. Man får tid o tänka o bara hitta tillbaka till lugnet.. Rekommenderas.. :) Nu dra jag till Ylva, ska hyra en rulle o käka lite gott.. Ha en trevlig kväll!



Thailand 2010


Ett löften från mig till dig

Vaknade upp.. Min värld snurrade.. Jag insåg att jag var.. BAKIS.. Jag som alltid vet när nog är nog, hade tappat ordet NOG igår... I förvirringen kom jag även på att många dumma o onödiga sms hade skickats ut till världen.. O jag var på ett litet "rensa mobilen" humör igår så jag har då tagit bort alla sms i mobilen.. Vad har jag skrivit? Ingen aning.. Till vem? Har mina aningar..

Nu avger jag detta löfte..
Ingen mer alkohol denna sommar.. Ångrar mycket igår som inte går att ta tillbaka..

Jag har även bestämt att jag måste ta mitt liv på lite större allvar nu.. Börja fukusera på mig, skaffa körkort, börja plugga upp några ämnen på komvux.. Ta reda på vad jag vill här i livet. Jag blir lätt distraherad o allt blir lätt fel..

Mitt andra löfte för dagen..
Slutdejtat.. Har aldrig funkar för mig, kommer aldrig att funka! Kärleken kommer när det kommer, inget man kan tvinga fram.. Passa på att njuta av livet, medans jag faktiskt lever det!



En mycket blöt Kentkonsert igår.. Men en riktigt bra sådan:)


En plats i solen

Snart kommer vännerna över o vi ska ladda inför Kentspelningen på Parken zoo ikväll.. :) Blir det kallt lr varmt? blött lr torrt? Inte fan vet jag.. Men jag lökar som fan så nu blir det en dusch.. Längtar nästan till hösten nu.. Så får man ju inte säga, men en liten del av mig gör det...





Har haft en heldag på landet.. Det behövde...

dsc00693 (MMS)

Har haft en heldag på landet.. Det behövde jag mer en nånsin..


Nu regnar det

dsc00670 (MMS)

Min nya bikini från Cubus.. Regnbågens färger.. Såg precis att strålkastarna va på... oops ;)


I like

Det är lång tid kvar till min nästa tryckare... Så tills dess blir det dessa låtar..

Keri Hilson - I like

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Niklas Strömstedt - Om

Robyn - Dancing on my own

Uno Svenningsson - Vågorna


Vilken partymix va ;)




Shoreline

Bara jag framöver



God natt


Två köttbullar o en korv



Idag insåg jag vem jag har varit o vem jag borde vara.. Jag har varit den tysta tjejen i hörnet hela mitt liv, o även ifall jag har blivit bättre på att stå upp för mig själv så tar jag emot väldigt mycket skit. Nu får det vara nog.. Ska skaffa mig lite stake!





Heartbreak warfare



Gillar som katten i hatten! Har jag gjort själv:)


Saknar



Thailand Kho Lanta 2008


Broken

Min nya Iphone är ju då trasig o min kamera gick sönder i Thailand.. Så dom närmsta veckorna kommer jag lägga upp gamla bilder som togs långt innan den här bloggen startades.. Kan bli ganska intressant faktiskt.. :)





Djurbilder kan väl till o med smälta den elakaste människan i världens hjärta


pippi long



Sjöng ikväll på Grappa.. Kändes galet bra.. God natt vänner 

Klick klick

Snart drar vi till Västerås! Den lite roligare staden bredvid.. :) Kanske köpa en kamera, vem vet:)

Pirr i magen

Kanske ser ut som om jag sover på bilden.. Men nej.. Solen sken som f*n den dagen.. Eller så blundade jag bara.. Vem vet! Va man kan skriva en massa skit på sin blogg! Men det är ju min blogg så;)


God natt!


Jag är en vampyr

klipp, snipp o klart



Om






Var ute på landet i söndag hos mina föräldrar.. Tog första doppet i poolen, bara 22 grader men otroligt skönt.. :)


Dagens slappa outfit


Semester!

Kom hem från Kolmården för nån timme sen.. Vi åkte dit igår morse, kom fram, kollade djuren i 4 timmar, sen mat, sen några öl på en brygga som hade en mycket vacker sjöutsikt.. Sen somnade vi.. Tälta är inget att rekommendera om man har rygg o höftproblem.. Jag har gått som en kärring hela dagen! :)


björn 1 o björn 2





Den vackra Alex


Paus

img_1446 (MMS)

Paus


Vågorna gungar mig

img_1360 (MMS)

Dagen har varit helt underbar.. Har tagit massor med fina kort men min Iphone krånglar(skitmobil), så jag kan inte lägga upp fler kort idag.. :( Men det kommer sen.. Imorn Åker jag och Alexandra till Kolmården, roligt roligt! Äventyr är det bästa.. Vi ska tälta o leva livet.. :)


Mitt lilla gosetroll




God natt


Rings


Bara jag..

Jag o mina tankar ikväll.. O självklart dessa filmer! Vilken film borde jag satsa på? Säg gärna vilken du rekommenderar! :)



Kasta in handduken?

Vaknade upp förvirrad.. Högg till lite i hjärtat o insåg att det jag hade varit glad över för två dagar sen fick mig inte att le längre... Fröken känslig har vaknat.

  Idag ska vi åka ut till mälarbaden o ha en baddag.. Härligt! :)


En dag

Tog en lunch med syrran i Västerås idag.. Stannade sen o tog en glass på Slagsta glass.. Möte en väldigt go liten and..



Före



Efter


Ensam är stark



Gulligull du...

Dagens inköp




Miss Clown

Har varit en toppendag.. Jag, Ylva, Zabina o Linda åkte till Västerås idag.. Vi började med Burger King o det var inte lika gott som vi mindes det.. många ledsna miner.. :( Sen åkte vi vidare till Ikea.. Jag åkte med bara som sällskap o det slutade med att jag var den som handlade mest. Dom har "cirkus"priser på Ikea just nu o därför hittade vi en massa clownkläder lite här o var.. Till sist åkte vi till Rusta där Zabina blev mycket nöjd över ett visst erbjudande.. 3 tandkrämstuber för endast 39:-.... haha..






  


Staden bredvid

Snart far vi iväg till Västerås, Ikea... En resa till Ikea är varje kvinnas lycka.. Vi älskar det! :) Det blir även ett stopp vid burger king lr Max.. Vilken dag asså ;)


Billig? Jag? Nej... :)

Har köpt en massa billigt på myrorna idag.. oops.. snart är lönen slut...
Köpte ett till halsband o en liten väst också.. men jag är sååå trött.. lägger upp bild på det imorn istället ;)



Topp 20 kr
halsband 10 kr



Himlen var blå

Här är mina fina smycken som går i den turkosa nyansen..
Nu sticker jag till Ylva! Ha en skön dag i solen!


Sommarens favorit


Hello Mr Percy

Myskväll med Jessica


my tiny panties



tio kr på Gina Tricot ;)


Happy birthday to you!

Igår firade vi Karros födelsedag.. Dom var tre tjejer som hade gått ihop o ordnat en 75 års fest ute på Eskilstuna Golfklubb.. Mycket trevlig kväll!



Peter o födelsdagsbarnet



Ester

Ikväll hade vi lite häng i parken.. Så jäkla härligt väder ju! O idag var min sista dag på jobbet innan semestern:) I tre härliga veckor ska jag njuta...




kvällens charmtroll






I love..


Eclipse

Va precis på den nya twilightfilmen "eclipse".. Jättebra! Det bästa med filmen är när man få se Jacob.. I bar överkropp... Man hörde ljud från hela biografen.. :) Rekommenderas!




Den vackra Ylva med på bild


Morgondagens höjdpunkt

Imornkväll ska jag, Ylva, Linda(bulle i magen) o Veronica gå o kolla på Eclipse.. En riktig chick-flick men fan va jag ser fram emot det! :)


RSS 2.0