Två tanter och en Seat(med tejp på)


Tant Stina och tant Ylva har idag varit och storhandlat, iförda matchande bruna Uggs.. Vi måste ha sätt ganska roliga ut när vi gick där med våra mjukisskor och toppluvor... Jag fick nog i mig ett glas för mycket igår, så när lukten av ruttna bananer kom till min näsa fick jag en konstig känsla i magen, blev ju nästan tvungen att ta upp väska och lämna frukosten i den! ;)




Blommor och bin


Har varit lite frånvarande från min blogg, japp, jo jag vet... Men jag håller ju på och målar.. Har köpt en träsoffa, bord och stålar de senaste dagarna och nu är projektet igång, allt ska bli vitt! :)

Har varit igång hela dagen, jag och Ylva åkte och köpte uggs i morse, jag vet, nu blir du avundsjuk.. :) jobbat, bla bla bla...

Det var en speciell flicka som fick blombud till jobbet idag.. Ylva:) Och nej, det var inte jag som skickade.. Tänker inte skvallra om vem det var heller.. Jag sa ju självklart "Va gulligt!"  efter hon hade berättat.. och det andra "Har jag ju aldrig fått :(".. Lite bitter över det faktiskt.. Var ju inte direkt populär på högstadiet o gymnasiet, blev ju inte direkt nån blomma på alla hjärtans dag.. Nån gång innan jag dör så skulle det va jättekul att få ett blombud, att få höra nån säga "Stina, det är nån som har skickat blommor till DIG!!"


God natt


tjacka körv


Är hemma på landet ute hos mamma o pappa ikväll.. Efter några tårar igår så kände jag att ja behövde komma bort från stan en stund och bara andas... Jag känner verkligen inte den paniken här som jag ibland kan få när det är mycket folk omkring mig inne i storstaden.. Betyder det att jag är en ensamvarg? socialt inkompetent? Jag vet inte. Men sån är jag..


Kvällens tips!

Sätt på en låt med John Mayer- Half of my heart


Kökssoffa


Dagens hjältar har varit Alexandra och Marion, dom hittade mig en träsoffa! :) Kanon flickor!

Ska måla den vit, fixa lite kuddar, ett nytt bord och nån stol, sen så är jag klar:) Är ju ute efter lite "Bondestil", "Lantligt"..


Vill bara säga det här


Allt jag skriver på bloggen är inte seriöst.. Man måste ha en smula humor för att kunna läsa den.. T.ex mitt inlägg "All my girlfriends are lesbians"... DET VAR ETT SKÄMT! Ett internt sådant, men ändå... Jag ska väl inte tillslut behöva skriva i vilken kategori det tillhör? "Action/komedi".. "Drama/Romantik".. Glöm det, börja förstå min humor istället! :) 


Helgens bild


Jag och Alexandra gjorde en repris från förra helgen fast inte exakt lika dan...


Do the pose



Alex skulle göra ett moderepotage nu i veckan, en uppgift hon fick från stylistutbildningen hon går på i Sthlm..  Hon frågade mig om jag ville modella lite.. Här är resultatet! :)







Fotograf: Alexandra
Makeup artist:Zabina


Animal


Djurmönster.. ja, jo, visst är det snyggt, men när man går ner på Myrorna och hittar lite för mycket djur på plaggen, då börjar man ju fundera...





The hooded man


Ikväll har jag myskväll, lite mat, chips, film och cola... Mums, som Maria skulle säga! :)



Extra jobb


Nån som vet var det finns lite extrajobb åt mig? Vill ta mig till Thailand i vår men med min ekonomi kommer jag kanske till Finland.. Säg till om du vet nåt, vore snällt:)

Man lär sig nå nytt varje dag! :)



Har kommit på hur webcamen funkar:)


Are you an ass?


Jag har alltid varit en drömmare, optimist, en romatiker som har trott på äkta kärlek och ett lyckligt slut... Jag börjar förlora den delen av mig, absolut inget känns äkta längre.. Människor kastar bort varandra som en strumpa med ett hål i.. Framöver kommer jag behandla nya människor som kommer in i mitt liv som om att dom är "skyldig tills dom bevisat det motsatta"..  Litar inte längre.. Gick på det bara för nån vecka sen.. Den goaste människan som kändes så äkta va den falskaste av dom alla.. 


Det självmord som hände förra veckan har väckt många känslor och tankar.. Har tänkt på dig, har tänkt på mig.. Har tänkt på allt.. Nä, men nästan.. Fan, det här kan inte va min sista station i livet.. Jag har ju precis börjat.. Ge mig några miljoner bara så ska jag också börja leva litt liv snart!


Helgens bild



Testade på Ylvas nya Iphone 4 kamera;)

God natt, imorn blir det fotografering!


FREDAG



Fredagsmys med alex och Carro


LÖRDAG


Har haft en bra helg..  Iskastning på Håpes, axeln ur led, dålig sangria, en bra lördag så att säga! :)

 
Enda kortet i lördags.. kul va.. :)



Sorg


Hemma nu efter en mycket lång dag, så nu väntar sängen på mig..
Har skrattat en hel del idag, men har känns så mycket sorg i hjärtat.. Världen har blivit en person minus och på en av de hemskaste sätten har vi förlorat henne.. Kände inte personen i fråga förutom på lekstunderna när vi var små.. Har sätt henne växa upp, men nu finns hon inte mer:(
Tycker vi alla ska otroligt glada över att vi är friska och mår bra, vi har faktiskt inte mycket att klaga över..

Jag utser morgondagen som årets mest kramigaste dag, så om du ser mig så är det bara att öppna famnen.. Vi behöver alla lite kärlek!


Många tankar till lilla Ärla..

God natt


Feel it in my bones

I feel you in my bones
You're knocking at my windows
You're slow to letting me go
And I know this feeling also
This feeling in my bones





Lyssna nu på Tiesto feat. Tegan&Sara, vill inte tjata på dig! Den får iallafall mig att sjunga med och fötterna börjar stampa i takt..





Butter


Nä, Trötter... Är sliten efter mitt pass på tuna park, 10-20.30.. inte van.. tröttis... Men men, samma pass imorn! Men ifall.. Om någon skulle åka omkring i sin bil imorn vid halv tio, lite rastlös kanske.. Plocka upp mig då kanske? Så slipper jag bli så trött:)




Kolla va långt hår jag fått! :D


The King


Alltid roligt att höra att en killkompis känner Nemo från "Kungarna av Tylösand"...


Natti


Ärlighet



Kommer bli en riktigt kall höst, inte bara jag som har märkt kanske?:) Skitkallt ute, men det är otroligt vackert..

Har bestämt mig för att vara så ärlig som jag bara kan vara, mot mig själv och mot andra.. Jag avskyr när folk inte kan vara ärliga men vet själv att jag kan va lika feg.. Men varför egentligen? Vi lever bara en gång! Jag vill inte ångra nånting jag säger eller gör.. Men det är klart jag ångrar vissa saker.. Och vissa människor... Men man lär sig väl av allt? :)


Just The Way You Are

Hoppas ni förstår att jag är komisk ibland.. Ser kanske tokstel ut men jag lovar, lite humor har jag;) Kan säga lite saker som jag kanske inte borde göra.. I know.. But that's me!



Natti



To all my homies


Har haft en mysig dag med Maria och Karro.. När man är i deras sällskap kan vad som helst komma på tal, kan bli helt flippade konversationer.. :)
 Det händer ju ibland att man tappar huvudet och allt känns fel, att nån får en att känna sig helt värdelös... Är så glad att jag har mina vänner som alltid finns där, som ringer och kollar hur man mår och lyssnar på vad man har att säga.. Ni är fan grymma:)




Mina vänner som är lite blyga på den här bakisdagen


All my girlfriends are lesbians


Namnet på filmen som vi spelade in i helgen..

Mr Boytoy


Har slängt på mig baggybrallorna, nu är det dags för söndagsmys! :)



Mr Potatishuvud


Har haft en grymt bra lördag i Sthlm:) Tio tjejer, några som jag känner sen innan men även några som man träffat för första gången.. Så otroligt mysiga och roliga.. Ni gjorde min vecka:)
Jag och Bea var de som var kändiskåta, så vi letade efter kändisar hela dan.. Vi TROR att vi såg Anna Hibbs(bloggaren), han som spelade Adam i Eva&Adam och en kille som är med i nya programmet "Familjen".. Riktiga E-kändisar.. ;) 

Är ju sämst på att ta kort.. Så det blev bara två.. helt ointressanta!




Mys under täcket




Feel it in my bones

Helgens låt!

Feel it my bones-Tiesto feat. tegan&Sara


P.s. Det finns mycket trash där ute... Men jag är inte en av dom;)






 


Lost in translation


Vaknade upp och fattade fortfarande inte... Vaknade upp och kände mig kallare än nånsin.. När jag vaknade upp för två dagar sedan när jag mådde så där galet bra, hann jag tappa några skruvar då under natten? För ärligt talat, JAG FATTAR INGENTING.


Imorn åker jag och nio tjejer till Stockholm för en dag med lite shopping, mat och Woho!! Kommer bli kul, speciellt för mig som kommer få dela rum med den Där! Nedanför alltså... ;)


Har visst skaffat kontaktlinser!

För jag blev plötsligt väldigt blåögd... Men nu har jag väl lärt mig en läxa? Att inte lita på folk direkt, inte gå på allt skit folk säger.. Att kanske börja lita på sin magkänsla? Känner mig iallafall lika dum som en pannkaka..

God natt


Dr. Mcdreamy


Ikväll blir det Grey's kväll hemma hos Linda ute i Kvicksund, med god mat och härligt sällskap:)



Mums


Kaj Kindvall.. Nä,Stina is my name!

Trackslistan-Stina väljer;)

Bästa danslåtarna just nu
Teenage crime- Adrian lux
Teenage dream- Katy perry (har legat på listan i snart 7 veckor)
One(your name) - Swedish house mafia
Hang with me- Robyn


Bästa myslåten.. Spela den här och jag är din;)
Just the way you are- Bruno Mars



Sökes


Söker någon att dela mysiga hemma kvällar med, ta långa skogpromenader.. Nä, jag ba skojja;)

Försöker hitta en träsoffa som jag kan ha i köket, en liten variant.. Nån som vet nån som har en ful gammal sån som kan rustas upp? Bara säga till isånafall!


Helgens bild



Visst är det härligt när det är härligt;)


Party Baby!



Vi har fått in en liten bebis i vårt gäng, coolaste ungen i stan för övrigt! ;) Två månader gammal, borde ju skrika o gapa men är tyst.. hela tiden.. Galet...



Häng!



Bhn har åkte av, mysbyxorna är på och pytten är på stekning! Fredagsmys! ;)


RSS 2.0