:(


Idag.. Ensam.. Sorgsen.. Vilsen.. Imorgon.. Annorlunda.. Men bara kanske..


Gårdagens kommentar

Va ute o käkade med en massa tjejer igår, dom flesta från jobbet men även Maddes dotter Diana följde med.. Hon är ju så söt o rolig den tjejen.. "Ofta" "fett" o en massa ord som ungdomarna använder nu för tiden dök upp.. :)

Igår hade hon beställt in en vitlökssås till maten men den kom aldrig. När hon frågade om vart den var så sa servitrisen att det hade blivit missförstånd mellan kockarna och henne så Diana skulle inte få sin sås.. Men även saltet var spårlöst försvunnet efter det så då kom den roliga kommentaren!

"Finns det salt eller har kockarna missuppfattat det också?"


Sommarlängtan


Jag har fått en enorm längtan efter sommaren.. Sol, bad, doften av nyklippt gräs.. Längtar så..... Kanske kör en repris från förra året och matar dom nykläckta andungarna... :) 







Pyjamasparty



Va på pyjamasparty igår, fick låna en onepiece mjukisdräkt.. Aningen för stor men tokmysig, vill ha!! :)


Du vet inte


Det är inte många som vet vem jag är, jag kan va lite knepig att förstå sig på men jag lovar att det är värt ett försök..
Bara för att jag kanske är den som inte kollar upp o ler åt alla jag möter betyder inte att jag är dryg, snarare att jag är blyg.. Va så otroligt blyg när jag var liten och den lilla blyga flickan Stina kommer alltid vara en del av mig.. Kommer alltid vara lite knepig. Du får tycka om mig, precis som jag är..




Mina två "bästisar", som alltid finns där för mig.. Älskar er båda:)


Helgens bild



Trött så trött.. Efter väldigt lite sömn denna veckan ska jag avsluta den med en lång och tyst sömnstund...
Lördagen delade jag med Alexandra och Ylva, tyvärr så blev alla korten jag tog med Ylva inte så himla bra(på mig alltså), så det det blev bara Alex som fick vara med den här gången.. :)

God natt!


Ledig

Nyvaken o ett stort sug på MacGyver:) Han gjorde precis en cykel till en eldmaskin..
Är ledig idag, laga lite mat, hämta o lämna lite paket på posten o bara ha en mysig dag:)


En bild säger mer en tusen ord



En kotte+sirap+moppemotor=Flygande helikopter


Kollade på Mcgyver imorse, alltid lika bra... Vart får han allt ifrån? Tänk om man vore lika smart som MacGyver;)

 


Utgång!



Ikväll blir det utgång, har haft en tung dag med lite tårar så behöver få i mig lite avlappnande!


Nörd



Dessa snickarbyxor har jag beställt från Gina.. Jag var ju ba tvungen;) Kommer nog se ut som värsta nörden, men va fan, man lever ju bara en gång! 


dimma


Jag gillar suddiga kort.. Kanske kan bli min grej? Eller måste jag inse att jag inte har nån direkt talang för att ta vackra kort?.....
God natt


Tove Styrke


Det har spelats en låt på jobbet som jag verkligen har avgudat, har sjungit med i texten och har nästan undvikit kunder bara för att få kunna lyssna på den ifred.. Oops.. :) Härom dagen så insåg jag vems låt det var.. Yes, Toves.. Hela hennes album är faktiskt riktigt bra..Ta några lyssningar du också, nästan garanterat att du också kommer tycka att den är "Fett" bra... ;)

Chaos - Tove Styrke


What to do!


Är så otrooooooligt rastlös, ska möblera om lite här hemma, kom o liva upp lite! :)



Sommarbild 2010


London calling



Vi flickor ute i London i början av december! :)


Sola o bada i Pina Colada!



Det blir tyvärr inge Thailand för mig i år, pga för dålig ekonomi, så jag också Alexandra funderar på att kanske ta en tripp över til Barcelona istället! Längtar verkligen till värmen och den fina solbrännan.. Då blir jag riktigt mums;)


Jag börjar bli knäpp, vad ska jag ta mig till?


Mitt yrke börjar knäcka mig.. Eller rättare sagt, reamänniskor håller på o knäcker mig.. Det sägs att kunden alltid har rätt men nej, händer ju nästan aldrig! Och att folk säger att "Det finns inga dumma frågor" men dom dummaste frågorna har ramlat från skyn dagligen dom senaste veckorna! Och nej, det är inte halva priset i hela butik! Aaaa!





Frippa

Nej, jag tänker inte skriva nåt om Foppa, tänker dock visa en bild på min nya frippa, eller rättare sagt den nya färgen:) Har blekt håret från topparna o halva håret upp.. syns inte så bra på bild så du får ta en titt på mig i verkligenheten istället:)



Frisör: Ylva
Assistent:Alex

Tack så mycket! 


RSS 2.0