Maskerad

img_2671 (MMS)

Maskeraden blev jättelyckad!:) alla hade ansträngt sig, inte en enda som hade mesat! Så tack till Zabina o Malin som firade sina födelsedagar, grymt lyckat:) I helgen åker vi till London, har fortfarande inte fattat det.. Ska bli mycket trevligt:) God natt!!


Burr

img_2654 (MMS)

Ikväll har vi haft greyskväll hos Zabina, mycket trevligt att mysigt ner sig i soffan o innan det bli serverad mat!:) härligt! Imorn är jag ledig, då blir det fika med Maria.. Kanske pynta lite?;) God natt


Maskerad

img_2652 (MMS)

På lördag är det maskerad! Min dräkt kom på posten idag, jättefin var den! Nu saknas bara en korg!


Glad

img_2628 (MMS)

Jag har snubblat lite idag men jag har ännu inte ramlat.. jag mår riktigt bra:) Imorn ska jag vara dekoratör i butiken, ska bli jävligt roligt! God natt alla!


Hallå!:)

img_2623 (MMS)

God kväll! Har lagt upp lite konstiga bilder dom senaste inläggen men jag tycker det är roligt, plus att inget funkar hemma hos mig.. Inre datorn, tvn eller kameran, så det får bli lite bilder som finns på mobilen:) om två veckor åker jag till London med syrran o hennes bästa vän, shopping, lite fest o kanske träffa Carro!:) börjar se fram emot det nu, tar ju ett tag att inse att man ska iväg:) I helgen ska vi fira Zabina o Malin, dom firar deras 50års fest och självklart är det maskerad:) lägger upp en bild i slutet sv nästa vecka! God natt


Julmarknad

img_2618 (MMS)

Måste ju passa på att blogga lite nu:) Igår var jag o Jessica iväg o kollade på den nya Harry Potter filmen, tyckte den var bra, den är absolut ingen barnfilm längre.. Mord, lite blod, lite hångel.. Ja.. Bra:) Just nu så håller jag på o målar min byrå som jag fick av grannen, svart o fin:) Ikväll blir det julmarknad på taxinge slott, hela familjen drar dit, självklart så är det jag som tvingar dit dom varje år men det gör jag med glädje, tradition är ju ändå tradition:) ha en trevlig dag allihop!


Mobil blogga lite!

img_2613 (MMS)

Hej! Datorn är fortfarande ganska död då jag kom på att man kan ju faktiskt mobilblogga lite!:) Hunden på bilden är "ruffe", nåt sånt hette han och det är min vän lovisas hund. I'm a puppy lover så var ju ba tvungen o knäppa ett kort!;)


Urladdad

Hej min kära bloggläsare! :) Vi möts igen.. Men nu kommer det bli ännu mindre bloggande framöver för mitt batteri till datorn måste bytas ut och ärligt talat så har jag inte råd med det just nu.. Så... Vi ses inom några dagar but for now, bye bye!


Puckon finns det!


AHHHH! Är så himla irriterad just nu... La upp min pälsjacka på tradera förra veckan och ikväll gick auktionen ut.. Jag blev ju ganska glad över att nån ens ville köpa min fluffis! Men.. Så ser jag mailet jag fått från köparen...

"Det är så att jag vann precis ett bud på en liknande grej & vill då inte köpa denna jackan längre så skulle vilja dra tillbaka budet. Läste på sidan att man skulle kontakta säljaren om det var så"

Om det finns en mer puckad människa där ute, säg då till mig, jag älskar att bli förvånad.


Ska ju inte gå o lägga mig arg så jag ska avsluta kvällen med att säga Grattis till min Pappa som fylllde år idag! :)
Natti natt!





I Know


Många säger nu "Varför lägger du inte ner din blogg, du skriver ju aldrig!".. Men nej, jag har ju bara en  bloggsvacka! Massor mad arbete, massor att göra hemma, plus att jag glömmer alltid bort att ta kort på dagarna, har ju absolut ingenting att skriva om.. Men det kommer, jag lovar:) Tillsdess.. får ni detta...




Nalas päls:) Sov så gott!


Bästa "gråta en hink" låtarna




Ibland måste man ju bara tömma tårkanalerna från allt skräp som man har samla på sig


Jimmy eat world- Hear you me

Lifehouse-Broken

Counting Crows- Colorblind

Adele- Hometown glory

Coldplay- Lost?

Regina Spektor- Samson

Goo Goo Dolls- Iris


Att man ens kan glömma bort vissa band som man jämt lyssnade när man var yngre... Mina stora favoriter när jag var yngre var, självklart, Goo Goo Dolls(Vem har inte hört Iris?), Vertical horizon och Jimmy eat world.. Följde med min storasyster till Hultsfredsfestivalen när jag gick i 8:an, endast för att Goo Goo Dolls skulle spela på Pampasscenen.. Glömmer det aldrig! :) 14 år, dundermesen, vågade inte gå på Bajamajan(hade hört rykten om Bajsmannen) på ett helt dygn, och då var jag bara kissnödig... Men jag tror ju knappast du hade vågat åka, din fegis;)

XoXo Gossipjappjag


Alice


Nattens låttips.. En konstig låt men enligt mig helt magisk..


http://www.youtube.com/watch?v=zd7dXiH_anE


Dagen har varit lång, kvällen har varit ensam, fylld med skräck.. Scream 2 rättare sagt! :)


Movienight.. Ja, nu igen! :)


Har haft många timmars möte och lite jobb på det, är ju helt slut! Så jag tänkte slappna av med lite film och choklad.. Mums.. Kanske inte så mysigt när jag är lönnfet om några år:)


Nu såg jag att mördaren i "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" är pappan i Gossip Girl.. Kul va! :)



Mitt nya kök! :)


Home Makeover


Har varit lite frånvarande, men har haft ganska mycket för mig..
Har ju målat, pysslat.. jobbat.. Men här kommer bilder på ett av mina projekt.. :)



Före



Efter:)


RSS 2.0