The soundtrack of Me.. Årets låt


Sometimes- Donkeyboy
En låt som alltid får mig att må så bra, som jag ännu inte har tröttnat på! Woho!!




Date night!


Min och Ylvas alltså.. :) Det är väldigt lätt att fastna i soffan en kall höstkväll, men nu kommer det bli ändring på det! :) En vardagskväll i veckan ska vi hitta på nåt skoj, man måste anstränga sig lite för att hålla vänskapen och livet igång! Bara att hänga på! ;)






  


Du kan kalla mig bonde!

Är ute på landet och leker bonde.. Har käkat älgstek och kantareller, mums! :)

Återkommer ikväll när jag har nåt att skriva om.. För det ovan var det enda jag kom på just nu!  Så dyk in vid tio igen, så ska du få se lite bilder från min och Ylvas "Datenight";)


Ja, jag vet


Jag är den slöaste  bloggaren nånsin! Ja, jag vet men jag är ju trött och har inte haft nåt att skriva om!

Men.. Hade min första dag på Tuna Park igår, det gick bra! men efter en frusen promenad kom jag hem 21.10 o jag var trött som fan... Jag har ju tänkt att jag ska promenera varje dag för att tajta till mig lite men va fan..... Har funderat på att köpa easytones, rumpreklamen som din kille blir helt tyst under, du vet nog vilken jag menar :).. Min rumpa kommer ju bli stenhård.. Eller nä, nog ganska  omöjligt...



Rumpan både män och kvinnor vill ha.. men på lite olika sätt;)


Dagens hittills jobbigaste händelse..

Nr 1. Jag är den som ofta går eller pratar i sömnen... Inatt... oj oj.. Jag drömde att det var små kaniner i min lägenhet.. Jag vaknade med ett ryck(men jag vaknade inte på riktigt, sov fortfarande) och tog min katt Nala och kastade in henne på toan och låst.. Jag tänkte ju att hon skulle äta upp dom små kaninerna i min lägenhet! Stackarn.. Tur va så vaknade jag upp o insåg att det var en dröm och släppte ut min lilla hårboll från toan...


Ride it low


Ska strax cykla till jobbet, långpass idag:( Apropå det här med att cykla, är det bara jag som tycker det är läskigt? Jag har ju ingen aning om vart jag får cykla och det är alltid nån som ska tuta på en, man vet ju aldrig om man har gjort nåt fel eller om det är nån man känner i bilen...

P.s. Jag ser ut som en kärring när jag cyklar och så skriker jag till ibland.


Pedro, vad gör du?

Sitter här i min underbara soffa och är så oootroligt rastlös.. Inget på tv alls!! Försöker tvinga mig själv att kolla på Pedros ande som går på 7:an.. Försök du också! Musiken, frisyrerna, sliskiga männen... Det är rena tortyren!


En gåva från dig till mig:)

Har fått klagomål av mina vänner över att jag inte bloggar tillräckligt, så jag kör ett till direkt! :)

Jag fyllde 26 år i helgen, har hunnit fira både med vänner och familj.. Hade fest i lördags, men är ju så jäkla dålig på att knäppa kort så jag har tagit lite kort på mina presenter nu i efterhand:) Tack alla!



Jag och Alex är ju väldigt olika i våran kost.. Jag sitter tillomed i skrivande stund och käkar lakrits.. mums! Veronica gav oss dessa roliga väskor med dessa nyttiga/onyttiga sakerna.. Gissa vilken som är min;)



Fjäderörhänge som Tina har gjort åt mig:)



Martins present, lite kattprylar:) nån som vill va med o tvätta Nala nån dag? Måste ju vara en av de roligaste sakerna man kan se.. hehe.. hehe..



Mina systrars present.. Jag fick ett biljardspel av Karin i julklapp, så nu kan jag starta en ungdomsgård här hemma snart:)

Fick även lyxiga shampoon, ett dyr ansiktskrämkit, p-kort på indiska och Kicks och en massa fina blommor som tyvärr börjar bli lite ledsna nu:(

Mamma och Pappas present lägger jag upp om nån vecka;)


Lika?



26 år gammal


Lilla pojken Kristina.. Ca 5-6 år. Blygast i byn.. Håret avklippt som en pojk.. Minns att jag knappt vågade kolla upp på fotografen.. Stor förändring va? ;) 


Miss Red



Provade en peruk från jobbet häromdan:)



förlåt

Ska blogga imorn, Jag lovar! :)


Merci



I'm soo happy I'm so glad that I've got you, I like to thank you and thank you means merci! Merci, my little way of saying thanks, merci, for being you!

Tack för att du finns;)


Dog days are over


Jag och Martin och gick och bowlade en sväng efter jag slutade jobbet..Jag vann, vill bara tillägga det... Jag tycker verkligen om att bowla, är ju bollrädd som fan så jag gillar att bollen åker från än, istället för mot än.. :)

På lördag blir det fest hemma hos mig! Måste bara suga upp dom jävla råttorna som ligger överallt, och bananflugorna ska utrotas... Kul att du och du och du kommer, ser jag framemot! :)

God natt



Snart är det vinter! :)


smaken är som baken



Personen som var med o köpte den här ringen gillade den nog inte.. Men som sagt, baken är ju delad;)


Apps


Har hittat några roliga apps på min Iphone.. Nr 1 är Talking Tom, en katt som spinner när man kliar den och ohhar sig när man slår den.. O när man pratar till den, härmar den med den sötaste rösten... Man förstår bara hur kul den är när man har druckit några glas med sina vänninor;)



Nr 2 är Colorsplash, som gör att man kan ta svartvita kort men att man kan göra  visa detaljer i färg.. Lite knepigt men blir ett ganska coolt resultat:)



Och nr 3, Indiska.. Man kan se vad indiska har fått in(I love Indiska) och så har dom alltid ett erbjudande som man kan utnyttja i butiken.. Just nu 20% på ett klädesplagg;)


Tuna Park


Det jag har varit arg över är.. Att jag måste börja jobba halva mina timmar ute på tuna parks köpcenter.. Jag vill verkligen inte det, men jag har inget val.. Jag ser inte framemot att behöva cykla dit och hem, att komma hem vid nio på kvällen till en tom lägenhet, börjar laga mat då(fan heller). Jag är en kvällsmänniska, jag älskar att sitta uppe på kvällarna, laga lite mat, njuta av en film och kanske en väns sällskap nån kväll.. Jag tror inte det är många av mina vänner som är sugna på att komma över vid nio och umgås och gå hem efter två timmar... Jag kommer börja sova till tolv, laga lunch sen måste jag åka till jobbet, sen komma hem, sen sova... Fan..



Lovar!

Ska lägga upp saker på bloggen ikväll! Men nu hinner jag inte.. Men en ledtråd inför det som väntar.. Är ARG! berättar mer sen.


Våfflor med gräddglass tack


Igår var vi här hemma hos mig och drack lite vin och öl och pratade om Usher och hans 40 åriga ex.. Gick en sväng förbi Håpes och sen till harrys och dansade! Inte lika roligt den här helgen tyvärr... :(

Min tatuering börjar kännas bra nu.. Har börjat vänja mig:) Två väldigt härliga kommentarer har jag fått, en tjej från corner och en av en kund:) Kul!:)




HiHi

  • Kvällens citat... "Mörk läppenna= Ser ut som man har sugit av en bajskorv"

    Kvällens bild...
     

Pälstussen

Jag mötte den sötaste hunden någonsin idag.. Vi satt på Sylvia och käkade, så kom den skuttande.. Skulle slicka en i ansiktet och ville hoppa upp i knät.. Jag smälte...




Fjädrar+jag=sant!


Motion

Jag och Ylva har precis varit på en morgonpromenad.. Vi gick snabb, det blev lite svettigt! Sen gjorde Ylva benböj, jag tittade på.. Sen gjorde Ylva armhävningar och liknade, jag tittade på.. Asjobbigt asså ;)

Lite nervös nu... Ska möta upp Martin om en stund, ta en lunch och hans ska få lugna mig inför tatueringen.. Vi får se hur det går! :)


Gråta

Dom bästa ledsna/djupa låtarna

Josè González -Crosses
Adele- Hometown Glory
Counting Crows-Colorblind


God natt din lilla tosseboll


Pallar jag?


Börjar bli nervös nu... Tatueras imorn kl 13.. Kommer jag gråta? Kanske svimmar till och med? Ojojoj... Kommer jag ångra mig efter? Kommer jag bli kristen och be till Gud att förlåta mig? Nä, tror nog inte det..



Den här halsen kommer inte se ut så här imornkväll.. Läskigt! Men spännande! :)


It's my b-day soon..


Om ca en vecka så är det min födelsedag.. Alex och jag tänkte ha en liten fest ihop eftersom hon var utomlands när hon fyllde i augusti.. Frågan är ju nu om man ska göra det lite skoj! Förra året var det ju tema.. Man.. Maria vann ju som alla kanke vet.. I år tänkte jag att alla får komma som sitt vackraste jag! men nån rolig lek kanske? Kan ni inte skriva lite förslag? På min blogg alltså, det bör heller inte va endast Zabina som har lämnat en kommentar.......



Det nördiga och inte så bra med mig

  • Blir snurrig och hyperventilerar när jag ska prata inför folk(Alla som var på mötet vet vad jag snackar om)

    Kan fortfarande säga av misstag "Den filmen har precis släppt på VHS".. Är väl den enda som fortfarande har en VHS..

    Tjocktv.

    Glömmer jämt att ta på mig bhn eller deon.. Våra manliga kunder kanske blir nöjda iallafall.. Över bhn alltså....

    Real wild child(Wild one) med Iggy Pop är min "komma igång" låt! ;)

    Gillade Hansonbröderna när jag var typ 12... Pinsamt, ojojoj... Men du har säkert också gillat dom din Nörd;)



Det bästa med mig

  • Mina söta fräknar;)
    Grym på att läsa en GPS
    Försöker se det bästa i människor och händelser som händer omkring oss (fast har dock varit lite dålig på det på sistone, ska skärpa mig..)
    Min röst.. min sångröst självklart, men även mina tolkningar av en tyska med en ganska snuskig röst..
    Jag kan få dig att skratta när du är ledsen

    ;)




    Ska gå o tvätta mina speglar nu.. Tror det är dags......




Helgens bild


Ska välja ut en tokbra bild varje helg.. En bild säger mer en tusen ord.. Eller hur var det nu man sa? ;)




Bästa låtarna just.. Enligt mig alltså:)

  • Adrian Lux-Teenage crime
    Katy Perry- Teenage dream
    Coldplay- Life in Technicolor ii
    Wonderful life- Hurts
    Katy Perry- Last friday night(T.G.I.F)
    Lissie- When I'm alone
    Robyn- Hang with me





Bad ass!..?..!.?...


Jag vet, jag borde skämmas för att inte har lagt upp nåt på bloggen på flera dagar! Men det tänker jag inte göra.. :)
Ska tatuera mig på fredag, min allra första o jag är ju skitskraj! Men jag har funderat på en sak dom senaste dagarna.. Kommer jag bli astuff efter den är klar? Jag är ju ganska mesig ibland, men kommer jag få ballar av stål efter? Varje gång jag ser nån med tatueringar så tänker jag "Vilken cool person".. Eller nä, det tänker jag nog inte förresten... Bara om Zabina förstås ;)




The One.. Martin har gjort den här, bara till mig:)


strange land-Clanned


Har inget speciellt att skriva om ikväll, men en sak vet jag.. Var på Ica imorse och jag var den yngsta kunden där, det var bara äldre par över 70 år.. Ett av paren höll på och tjafsade som om dom hatade varandra.. Jag vill inte bli så.. Om jag ska älska någon så vill jag göra det tills slutet..

God natt era troll! puss!


Kompis, jag mår nu!


Just nu så mår jag bra.. Inget som tynger mitt ganska ofta trasiga hjärta, och det jag har saknat har jag insätt är bara en massa strunt.. Saker som, när jag väl hade det, fick mig att må så dåligt, nu har jag insätt att "det" var inte värd mig från första början.. Jag är ju grym, då förtjänar jag väl det grymaste? ;) Jag tänker framåt, inte bakåt.. Härligt att höra eller hur Kompis? :)


The end of Kattis o c/o


Det finns faktiskt inte mycket att skriva om när det gäller mina katter.. Dom är ju precis som oss.. Dom äter, dom skiter och dom kan fan sova!


Tack för den här gången Kattis och c/o



Bye bye


Kattis och c/o

Nala vaknade, gick och åt lite mat, lämnade en liten del av sig själv i kattlådan, gick ut på balkongen en stund och chillade..  Nu är det stretchingdags.. Låter väl kul?



Dagens pose


Monica har nog kollat en aning för mycket på Top Model men hon har ju lärt sig några knep av Tyra ;)





Smile with your eyes


Hatt, katt, fnatt, platt...


När mina vänner berömmer min blogg (händer ju hela tiden....), så är det oftast mina katter som kommer på tal.. Antagligen är MIN blogg inte så speciellt intressant.. Så framöver tänker jag döpa om bloggen till "Kattis och c/o".. Så får vi se hur kul du kommer tycka att den är... Bring it on!

Sötast i världen



Var en sväng förbi Jenny imorse och hälsade på:) Nell och jag kollade på Barbapappa, vilken grej alltså! Barbaskön var ju min favorit, med sitta långa hår.. Vilken kille! :)





RSS 2.0