No bye bye

Sitter på jobbet, trött o grinig.. Ni kanske har märkt att jag har en bloggtorka.. Ingen inspiration alls.. Kanske dags att lägga ner min fina blogg, men inte nu.. Jag måste ju ge det en chans till! :) Ses imorn, för då ska jag till ikea o njuta av att vara ledig! :)

 

Inte varje dag en flicka får blombud:) pus...

img_3007 (MMS)

Inte varje dag en flicka får blombud:) puss på dig! *-:


Inte varje dag en flicka får blombud:) pus...

img_3007 (MMS)

Inte varje dag en flicka får blombud:) puss på dig! *-:


Jag kan precis ALLT!! Förutom vissa saker..


Den här veckan har varit den jobbigaste på länge men på nåt sätt så har jag hållit mig lugn.. Bråk med vänner, kaos på jobbet som har sänkt folk till botten.. Men kanske det bäst är att bara andas o tänka "Det löser sig".. Om inte så ser du mig ganska snart springande över torget.. Naken, rädd, exposed... Men vi får väl se:)


Flickorna i backen!

img_2930 (MMS)

Flickorna i backen!


Dragonette

img_2925 (MMS)

Sitter i stugan här i Sälen o lyssnar lite på spotify, har dom senaste dagarna bara lyssnat på Dragonette, jag kan inte sluta lyssna när väl har hittat en artist som jag gillar! Hennes låt "Volcano" är grym! Enligt mig iallafall:)Det är iallafall vad jag sysslar med denna fredagskväll..


Rädd, naken, exposed

img_2908 (MMS)

Visst är det kul att åka skidor men är man rädd så är man.. Jag ser ut som jag sitter o bajsar när jag åker i liften, så skraj är jag! Men jag ska visa er alla att även rädda Stina har lite stake...:)


Bea-rnaise

img_2907 (MMS)

Hallå i backen! Vi är strax ute o visar upp våra talanger! Bea är grym, vi andra sådär.


Hej alla barn, nu är det barnprogram!

Åker ikväll till Sälen, så det blir inte mycket bloggande från min sida framöver! MEN! Tänker skicka en dagens bild in till min kära lilla blogg från o med imorn! Kan ju inte garantera nå grymma bilder men dom är säkert sevärda.. :) Puss puss!!


RSS 2.0