Teenage Crime- Adrian Lux


Jag och Alex har varit i stora Stockholm idag, det blev många ringar och många steg..



Stig-Helmer




Glömde berätta det bästa! Vi såg Ernst, alla kvinnors drömman ;)


Remember me


Jättebra film.. Filmen har precis tagit slut och det rinner från mina ögon.. Buuhuu!


God natt


Nämen tjenare polarn


Har varit en sväng i Dalarna sen igår.. Skönt så skönt.. Ingen tv, ingen el, dass... Låter väl härligt! :) Men det är det faktiskt.. Men dasset kan jag nog leva utan, min rumpa frös så väldigt..

Sitter och kollar på fångarna på fortet.. Är det meningen att Fader Fouras ska låta så himla kåt?





En liten fladdermus.. Kanske död, men vem vet!


Har haft en lugn dag i Dalarna.. Ha en tre...

img_8405 (MMS)

Har haft en lugn dag i Dalarna.. Ha en trevlig söndagskväll! Puss på dig! ;)


Kakel och klinkers


Håller på att kakla om hemma.. Oj vilken arbete.. Måste ju borra, hålla på o fixa... Men här är resultatet.. ;)



innan



Efter



Säg inte att du gick på det?




Avundsjuk va?



glitter 59 kr


H&M 39 kr herr


Lost?


Drömmer, drömde, drömt.. Men när jag vaknar finns du fortfarande kvar... I mitt huvud...



Hello fakesmile

Natti


Lönen? nämen, den är slut!




Bör jag straffas för att jag gillar lammkött?


Jag älskar verkligen att bo själv.. Att vara själv.. Men jag tycker ju självkart om att umgås med mina vänner.. Men hur skulle det bli om jag träffar någon jag verkligen tycker om och man ska flytta ihop? När får man vara själv då? Jag avskyr när folk öppnar mina skåp, speciellt kylskåpet för om jag har glömt bort att rensa på ett tag..  

Ikväll tänker jag ta en lugn kväll hemma, mysa till det med en film och fira att jag är singel.. :)


Bibeln


Jag fick aldrig Ikea katalogen... :( Jag satte en "ej reklam men gärna ikea katalogen" på lådan, men kanske för sent.. Men den borde ju inte räknas som reklam, den är ju faktiskt som  Bibeln för mig.. :(

Jag säger bara - Varför?


And I said Baby, Baby, Baby please!


Helt galen dröm inatt.. Drömde att jag var gravid! Har drömt det förut men jag brukar alltid vakna innan den ploppat ut, men inte inatt! När den väl kom ut så liknade den, hör och häpna, min katt Nala! Massa svart hår på huvudet o hennes ansikte.. Men bara för en kort stund, tur va! :) Men när man är väl inne i en dröm känns ju inte saker så konstiga, fören man vaknar upp.. Kul att få en unge som liknar ens feta katt..


Wolfie


Syrran ska till Norge o jobba i helgen och kanske får jobb där en tid framöver.. Så sugen på att dra med! Vad har man att förlora.. Men krävs lite mer fundering på den saken..



Fullmåne.. Inte många som får en bra sömn inatt..


Men för F

Jag bad ju om att mina läsare skulle rösta om vart min tatuering bör placeras på min kropp.. Så om igen nu!


fångarna

Inte trodde man att man skulle få se Gunde igen på fyran? Men jorå, varje tisdag kl åtta.. :) Tänk om jag skulle va med på fångarna på fortet, det skulle ju inte gå.. Jag är rädd för vatten, höjder, råttor, att ramla, stress.. Cykla.. Men känns inte lika roligt nu som det kändes förr.. Asså! ;)
Lugn kväll, men en cosmo, fishsticks och remouladsås.. mums:)


Tatu

Min kompis Martin har bokat en tatueringstid åt mig, mot min vilja.. Men varför inte? :) Jag vill ju göra en nångång så.. Men det jag är fundersam på är vart jag vill ha den.. I nacken? Under/bakom örat? Eller nere vid troskanten? Kan inte alla för en gångs skulle skriva vad dom tycker, det här är viktigt för mig!

Vad tycker du? Säg nu!



Tatueringen som Martin har ritat till mig liknar denna! Rösta!


Hej hej Monica!



Ser ju så jävla ond ut


Är du stolt nu?;)

Haft en toppen kväll! Först hos farmor, en pizza o massa prat om livet.. Sen vidare mot Marre.. Härligt att få prata av sig lite:)

Igår var jag hemma hos mamma o pappa, lagade lite pannkakor och tog en lång skön promenad.. Har lagt upp lite för många bilder på naturen, men met är ju det jag tycker om att fota:)










När Harrys mötte Ylva


Jag trodde aldrig i mina dar att jag skulle få höra från Ylva "Vi går till Harrys!"... Men mer om det sen..
Kvällen började med kräftor/mat från Pizzahörnan.. Mitt inte så gott, deras rester var godare.. Massa tjejsnack! Kollade på youtube och Eminems och Rihannas musikvideo, hett så hett! Vi alla tycker från och med nu att Megan Fox är det snyggaste som finns.. Vidare mot dansgolvet i Malins vardagsrum, sen cyklade jag och Ylva ner mot staden ovetande över vad vi hade framför oss.. spännande eller hur?:)

Vi började med ett glas på Håpes, sen säger Ylva orden jag aldrig har hört från henne tidigare! "Harrys!" Vi går dit, in och vidare mot dansgolvet.. Det första vi möter är en grupp med islänningar, som har kommit till lilla Eskilstuna för att spela handboll.. Så jäkla roliga killar, sämre engelska är svår att hitta! Vi hade faktiskt kul på Harry, trodde vi aldrig att man kunde ha, men med ett par islänningar omkring oss så blev kvällen riktigt lyckad! :)




Om man lämnar kameran till Ylva får man räkna med att hon försöker va med på bilden.. Så typiskt Ylva;)






Alexandra och pekfinger

Zabina kom inte riktigt i fokus på nån av bilderna igår, men det är bara att bläddra bakåt i bloggen så hittar du henne.. Borde egentligen döpa om min blogg till "Zabina m.m"


Mot kräftskivan.. utan kräftor!

Jag glömde köpa kräftor tills ikväll så nu har jag beställt en pizza som jag ska ta med mig istället.. Malin, Ylva, Zabina, Alexandra och jag.. Härligt sällskap! :)

Kvällens outfit blir mörk o grå.. men man är ju läcker oavsätt så.. ;) Mitt hår har blivit riktigt långt nu.. Jag vill tacka Elli, min frisör.. Hon har trott på mig, uppmuntrat.. Jag hade inte klarat det utan henne;)



Hellre vacker än snygg



Arwen/Liv Tyler.. Galet vacker... Jag föredrar hellre ordet vacker än snygg..

Toodiloo!


Vänner


Fredagen fortsätter hos Jessica, länge sen vi sågs



Ha en trevlig kväll!


Fredagslyx


Jag vet inte hur ni lyxar till det på fredagarna men jag kör all in ikväll.. ;)



Stek gärna pytten lite extra, så den blir lite extra knaprig och bränd



Salta som fan, så det blir lite smak..



En kall cola.. Det kallar jag fredagsmys.. Fler mat tips kommer, va inte otålig


Våga och glömma


Varför fegar man sig igenom allt? Man har ett liv, ETT! Varför gör man inte saker som man drömmer om istället för att stå och stampa på samma ställe hela tiden där man inte ens trivs.. En bra fråga att ställa sig lite då och då:) Nu måste jag fan ta tag i saker!! :)


Glömma.. Inte alltid det lättaste.. Jag har ett minne, en person som alltid kommer finnas i mitt hjärta.. Och varje gång jag hör en Coldplaylåt finns det bara en i mina tankar..

Coldplay-Lost
http://www.youtube.com/watch?v=s5mmtDfd0uY






En tåg/bussresa hem från Halmstad 2008, den bästa sommaren


Hey!


Har varit på en snabbpromenad med Zabina, härligt med lite frisk luft! :) Hyrde en rulle innan jag gick hem, Love happens, kan ju inte få nog av kärleksfilmer!



Gillar Jenny härliga skratt på denna bilden! Puss på dig!!


Ernst- Vilken Kille!

Sitter o kollar lite på Ernst på fyran.. Det är en sån man som dom flesta kvinnorna vill ha när dom blir stora/äldre.. Härligt när dom är lite händiga! :)



Vilken kille! ;)


I Just Want You To Know Who I Am

Nytt



nytt



Rosa bandet disktrasor



Inte ny, men den nyaste.. skitbra, läs! :)



Skittråkigt inlägg, men det bjuder jag på ;)


....................................Do the best of it...........................................


Hittills har min dag inte alls blivit som jag hade planerat den.. Vaknade elva, tok för sent, skulle träffa min vän Malin vid tre, blev inställt, sen sa min syster plötsligt att kvällens Grappaspelning är inställd.. Världens mest tråkigaste dag och jag var den som fick den. Röv.



Thailand 2009


Regn


Sitter och kollar ut när det regnar och lyssnar på julmusik.. Lite tidigt kanske men det är ju så mysigt..


Mr Universum


Finns gott om godsbitar i världen... Choklad, mums.. En stor grillad stek, jummy in my tummy.. Så finns det den här godbiten.. :)

 

Han har varit med i Greys, P.s I love you m.m..


Plagg nr 1


Tänker försöka rensa lite i min garderob nu framöver.. Saker som är för tajta, saker som är för stora, saker som inte framhäver min rumpa så snyggt.. Saker som helt enkelt inte passar MIG.. Men kanske DIG?



Söt liten fodralklänning i stl 36. Väldigt snygg på! Ett litet hål tyvärr på baksidan, men väldigt litet och lätt att laga.. Du får den för 50 kr.



Tyra Sjöstedt/modebloggare
Grymt härlig tjej för övrigt.. kolla in hennes blogg! :)



Goo Goo Dolls


Ska erkänna att det band som är mest pinsamt att erkänna att jag har gillat är ju självklart.. Hanson.. Ca 12 år gammal, planscher över hela rummet, köpte varenda OKEJ tidning, ifall det kanske, "hoppas hoppas"  skulle va med en planch på dom med..

Nästa band var Goo Goo Dolls.. Jag hörde låten "Iris" på radion och jag var fast! Köpte första skivan 1998.. 1999 skulle dom komma till hultsfredsfestivalen så jag tjatade till mig så att jag fick följa med syrran dit, fick ju självklart inte åka själv vid snart fyllda 15 år.. Det var det bästa, lyckan av att se sitt favoritband var storslaget.. Sitter och lyssnar på dom nu, efter tolv år och jag tycker dom är lika bra fortfarande:) Kan väl säga att musiken är min hittills stora kärlek.. Inget kan få mig att må så jävla bra som en riktigt bra låt.. 

De bästa låtarna:

Iris(självklart)
Name
Long way down
Slide
Dizzy
Here is gone
Black Balloon
Acoustic #3
We are the normal

Ta en lyssning tycker jag..



Snacka skit


Hela stan luktar kobajs


Boots


Vem där?


Igår satt vi på min balkong, umgicks, spelade "Vem där" och drack lite öl.. Mycket trevligt! :) Sen tog vi en sväng ner på stan, jag flörtade till mig tre gratisband till strömsholmen så vi slapp betala de 200 kr som dom egentligen kostade, st:) Sen mötte vi upp några killkompisar, kollade reggaebandet, hängde på tivolit.. En kompis vann mig ett gosedjur:)

 




Barn, nu är mormor hemma!


Jag är trött.. Sitter och kollar på en film en fredagskväll.. Själv.. Men det är så jag vill ha det.. Jag kör all in imorn istället;) Träffade en gammal "flamma"s mamma idag på jobbet.. Lika trevligt som första gången;)



En sommarkväll på Grappa..



Binas min i bakgrunden är oslagbar! Haha! :) gullevän!


Fåglar


Har suttit på balkongen nu på morgonen, lite disigt kanske men varmt och skönt:) Idag far jag iväg till Tuna park för lite jobb.. Jag och Svalan alltså..



Jag.. Eller en man med manboobs och peruk?



Ja.. Det är sant.. Boyfriendmodellen finns i shorts också;)



Svalan


Rå kyckling


Precis hemkommen efter en kväll hos den vackra Ylva, vi kollade på en film vid namn "Evening".. Handlade om en kvinna som ligger på dödsbädden och börjar prata om sitt livs kärlek för första gången för sina barn.. Ganska seg men fin film, men när man tror att filmen ska komma igång så! Då kommer plötsligt eftertexten.. Hatar sånt...

Sitter o kikar på sex and the city, den bästa serien för kvinnor OCH män.. Jag vet att ni gillar den pojkar, ni kan lära er mycket där ;)




En kväll på Papas Tapas för länge sedan.. Veronica ler inte alltid SÅ mycket.. ;)


I betcha think this blog is about you



Man är ju lite nyfiken på vilka som läser ens blogg och vissa vet jag.. Mina närmaste vänner, några gamla flörtar.. ;) Ibland har jag skrivit väldigt ledsna inlägg, då vissa tror plötsligt att det handlar om dom.. Att allt handlar om dom.. Du skulle bara veta.. Men du har ingen aning! ;)


Har haft lite bloggtorka senaste dagarna, mycket på jobbet och mycket jobb framför mig.. Kommer bli bättre, jag lovar men ibland finns inte lusten där.. Det enda jag har på mig om dagarna är mina boyfriendjeans, så jävla skönt!! Köp ett par för fan, du kommer inte ångra dig;)





Dagens outfit

img_1446 (MMS)

Måste stretcha lite på jobbet! Stackarna som har jumpat bredvid mig på friskis, man är ju inte direkt graciös.. ;) Ikväll blir det sång på grappa, jag sjunger efter halv nio ca.. Vore kul om du kom! :)


Wilma


Har varit hos min kompis Malin ikväll, snackat lite skit.. Kanske om dig? ;) nä.. Har kollat in hennes och Sebbes fina lägenhet, vitt och fräscht!




Ser ut som jag har förstoppning.. Men nej.. Jag ser ut så här:)


Warning


Har varit mycket konstiga drömmar på sistone.. Från idolaudition till toabesök.. Jag är ju en sån som går i sömnen väldigt ofta och pratar nästan varje natt.. Jag har suttit upp i sängen och skrattat åt min kompis gosebjörn, jag har sätt folk i mitt hem.. Den som har varit läskigast är den när det stod nån framför min säng, pekade och sa "Han står bakom hörnet"... Toabesöksdrömmarna kan jag berätta om en annan gång;)




Phi phi Island Thailand


Stäng dörren och titta inte tillbaka


Varför skulle jag bli en sån person som tänker för mycket? Känner för mycket.. Minns för mycket.. Tänker tillbaka istället för framåt... På vad som har varit och inte på det som kan bli.. Men sån är väl jag antar jag..

Sov gott..


Flickan från ovan


Såg den på bio i våras, såg den idag igen...
En film som berör som fan.. Vacker men med en hemsk historia.. Handlar om en ung flicka som blir våldtagen och mördad av sin granne, familjen kamp med att försöka hitta mördaren och att komma över förlusten.. Se den, du kan få låna den av mig om du är snäll.. ;)


Blixter&dunder


Vilket pissigt väder det har varit idag.. Jag har varit på landet och upplevt en massa blixter och dunder, magiska under.. ;) Jag lagade mat till mamma och mig, jag passade även på att fråga hur hon och pappa träffades... De första blickarna dom gav varandra, när pappa tog modet till sig och tog kontakt.. Dom har ju ändå varit ihop den 1975 så det var nog ett ganska lyckat möte.. :) 





bonde? ja visst!


 


Boo



Hoppas min belöning är riktigt jävla bra när den väl kommer


P.s I love you


Så här dagen efter Harrys måste man ha en lugn och skön dag.. En fryspizza, en stor cola och lite choklad.. Mums.. :) Beställde hem lite filmer från cdon häromdan, sitter o kollar på P.s I love you... Jag sitter redan och gråter floder och filmen har precis börjat..



Köpte även Flickan  från ovan och Yrrol


Harry boy

Kvällen började med kräftätning hos Malin, fortsattes med att dricka lite dryck med alkohol i och sen vidare ner på Harrys.. Dom tog ikväll 150 kr att få komma in! Too much!!! Men hade en mycket trevlig kväll! Och det var länge sen jag kände mod i kroppen.. Men ikväll igen så kände jag det.. Fan vilken känsla:)



Puppyeyes


Inspiration Del 3



Boyfriendstilen... Så snyggt, så skönt.. Slappa byxor, ett enkelt linne, kanske en väst.. Och det bästa är med ett par slappa byxor är att det finns gått om utrymme.. Har du mens och känner dig lite svullen? Dra på dig pojkvänsbyxan.. Har du ätit upp hela pizzan och känner dig lite för runt, go och mätt? Pojkvänsbyxan.. ;)






Texas

God kväll! Kom precis hem från bion, jag och Ylva har varit och kollat på Knight and Day.. Så jäkla rolig! Tyckte verkligen om den.. En lätt film och man får skratta en hel del.. Gå och se! :)

P.s.. En liten Texas har fötts till världen ikväll... Grattis till Linda och Janne:)


Binibob was here

Igår var det Grappa som gällde för oss.. Massa god mat och lite dryck.. :) Jag sjöng några låtar, lät bra ibland och men inte ibland.. Men man kan ju inte va perfekt HELA tiden heller! ;) Just nu är Linda på BB, så snart har världen en liten Texas eller Ella! Jippie!









Isprinsessan



Om jag blir sårad, arg eller bara rädd så blir jag iskall.. Jag stänger av helt och stänger ut allt.. Jag kanske har tusen olika tankar men får inte fram ett ord.. Konstigt det där.. Just nu är jag kall.. Inte för att jag är arg eller sårad.. Mest för att jag är rädd att såra någon annan..




inspiration del 2


Skogshuggaren... På hösten gillar jag det modet.. Klä sig i stora skjortor, gärna rutigt, ett par jeans och kanske ett par gummistövlar eller kängor.. Jäkligt snyggt när man ska hugga ner julgranen.. Så ifall du ser en mellanstor skogshuggare i skogen i vinter, då kan det vara jag.. Bara att ropa hej! :)






Min samling av rutiga skjortor


Trasig schackpjäs


Jag är nog en liten ensamvarg ibland.. Tycker inte om ställen där folk flockas.. Det är inte jag, kommer nog aldrig bli jag...




ÄventyrsStina?


Kollar på "Into the wild".. Tänk om man skulle dra iväg så.. Lämna allt... Känns ganska lockande..


Helt oviktigt vetande

Jag har lagt ganska nyttig mat idag:) Nu blir Ylva stolt!


Mina inspirationer Del 1


Även ifall det just nu är sommar så känns det som att hösten har kommit.. Och det jag längtar till är få klä på mig alla fina kläder som börjar komma in till butikerna..Jag har några inspirationskällor när jag handlar mina kläder om dagarna och indian/bohemstilen är en av dom.. Mycket naturfärger, fransar och fjädrar.. Mycket fjädrar:) Och jag vet mycket väl att bilderna är suddiga, men som sagt har jag ingen riktig kamera än.. :)








Imorn blir det.. barambam! Skogshuggarn!



Teenage dream

Jag älskar banne mig denna låt.. Jag känner hur kroppen börjar röra sig o jag börjar mima framför spegeln! Fan va bra...
 

Katy Perry-Teenage dream
http://www.youtube.com/watch?v=8fj2HVYlD_4




Och hon är grymt snygg också


Watchmen

Myskväll.. Härligt! :)






Pussy

Detta inlägg ska handla om katter.. Lite mer om mina katter och väldigt lite om era...
 Dom kan va snälla, dom kan vara stygga.. Kan va jättemysigt när dom klättrar upp på ens mage på kvällarna, dom tittar en djupt i ögonen och spinner när dom får lite gos ... Ibland är det inte lika mysiga när man möts av en stark bajs lukt när man kommer innanför dörrem och inser att det ligger en liten avknippsad bajskorv på köksgolvet... Men man får ta det onda med det goda..

Vissa kattnamn kan också diskuteras.. Min katt Monica blev döpt efter "hitlåten" "Hej hej Monica".. Kanske inte så kattigt, men passar så bra..
Min vän Zabina fick döpa hennes katt när hon var liten... Till Pussy.. Jag skrattar varje gång jag pratar om det.. Jag skrattar till och med nu! Men det är ju min humor.. :)



Min goa katt Monica.. Stormysarn..




Fröken Nala, som leker påskhare ibland och lämnar presenter åt mig att hitta lite här och var..


En dröm i en dröm..


Har varit en lugn helg.. En skön helg.. Lite Malmamarken igår och idag.. Köpte mig en vargring.. Ikväll gick jag och Martin och kollade på Inception, jag tyckte den var grym!! :) Och jag fattade visst.. :) Fick även se skissen som Martin har gjort på min blivande tatuering... Den mannen kan rita.. Jag blev sååå nöjd!:)
Som många har anat har jag inte varit på topp dom senaste veckorna.. Har varit mycket förvirring.. För mycket tankar i ett stressat huvud.. Blir lätt stressad av den här staden.. Är uppvuxen på landet, där man vaknade av fåglarna utanför fönstret varje morgon.. Inte som nu, där man vaknar upp av grannens motorcykel.. Men nu har jag fått en dos av lugnet, nu kan jag andas igen:)




RSS 2.0